Black Onion terässormus

1 100,00

Suosittu Black Onion terässormus on ihmiselle, joka tykkää tummasta ja maskuliinisuudesta.

Tämä Black Onion-sormus koostuu mustaksi pinnoitetusta Damascusteräksestä ja 316L teräksestä. Kuvan sormus on 12 mm leveä.

TOIMITUSAIKA: 4-12 VIIKKOA

MITTATILAUSTYÖ.

KOKO-OPAS

Ilmainen toimitus.

Poista

Kuvaus

Black Onion terässormus koostuu mustaksi pinnoitetusta Damascusteräksestä ja 316L teräksestä. Kuvan sormus on 12 mm leveä, mutta sormuksen leveyden pystyy tilaamaan 8,5–12 mm väliltä. Sormus on mahdollista valmistaan koosta 15 ylöspäin ja jopa kokoon 24.

MITTATILAUSTYÖ. Black Onion terässormus valmistetaan mittatilaustyönä. Tämän takia kyseisellä sormuksella ei ole palautusoikeutta. Kuitenkin jos sinulla heräsi jotain kysyttävää oston suhteen, niin laita rohkeasti viestiä, me vastaamme niihin mielellämme.

Luethan koko-oppaamme ennen tilausta! Black Onion-sormuksen koon muuttaminen jälkikäteen on erityisen hankalaa.

KOKO-OPAS 

TOIMITUSAIKA: 4-12 VIIKKOA (Toimitusajat eivät välttämättä päde kiireaikoina, jotka sijoittuvat yleensä heinä- ja elokuulle.)

Jos tarvitset sormuksen nopeammin tai tiettynä päivämääränä, niin olethan meihin yhteydessä ennen tilaamista.

Sormuksen pinnoitus on todella kestävää, mutta ajan saatossa siihen voi tulla käyttökulumaa. Suosittelemme tutustumaan meidän Korujen hoito- ja käyttöoppaaseen ennen tilaamista.

DAMASCUSSORMUKSET:

Damascussormukset ovat aina olleet Petrin suosituimpia sormusmalleja. Jokainen damascusteräksen kuvio on hiukan erilainen ja monien mielestä se muistuttaa puun syitä, jotka ovat erityisesti suomalaisten mieleen.

Petri on käyttänyt Damascusterästä vuodesta 1994 ja hän on tiettävästi ensimmäinen Suomessa, joka alkoi käyttämään sitä koruissa. Damascusteräs on lähtöisin Damaskoksen kaupungista Syyriasta yli kaksi tuhatta vuotta sitten. Siitä valmistettiin esimerkiksi viikinki- ja samuraimiekkoja. Damascusteräs valmistetaan vähintään kahdesta eri teräksestä, jotka ovat taontahitsattu yhteen ja taitettu päällekkäin useita kertoja materiaalin kerrostamiseksi. Kerrokset tulevat näkyviin, kun terästä käsitellään hapolla.

Yleensä käytämme austeniittista Damascusterästä, joka on luonnostaan ruostumatonta. Se on hiukan pehmeämpää, kuin martensiittisen damascus, mutta selvästi kovempaa kuin kulta.

Suosittelemme aina Damascussormuksissa käytettävän jotain muuta materiaalia sormuksen sisäosassa. Jos sormus on pelkästään hapotettua Damascusterästä, sen urat alkavat keräämään helposti likaa ja tämä saattaa alkaa aiheuttamaan ihoärsytystä.

Lisätiedot

Sormuksen paksuus

2.4 mm

Valittavissa olevat leveydet

8,50 mm 10 mm 12 mm

Muokkaus

Ovat mahdollisia.
Kysy lisää info@petripulliainen.com.

Sormuksen materiaali

Allergisoimaton. Sormuksen keskiosa on pinnoitettua Damascusterästä. Sormuksen sisäosa on 316L terästä.

Valmistus

Valmistetaan mittatilauksesta käsityönä Suomessa.

Toimitus

Ilmainen toimitus. Lähetetään vakuutettuna lähetyksenä.

Palautusoikeus

Ei palautusoikeutta. Valmistetaan mittatilauksena.

Vinkki

Jos et ole varma sormesi koosta, suosittelemme hankkimaan edullisemman koesormuksen ennen varsinaisen sormuksen ostamista.

ALV

24%