Kovera musta zirkoniumsormus

650,00

Kovera musta zirkoniumsormus satiinimaisella pinnalla ja teräksisellä sisäosalla.

TOIMITUSAIKA: 3–6 VIIKKOA

MITTATILAUSTYÖ.

KOKO-OPAS

Ilmainen toimitus.

Poista

Kuvaus

Kontrastinen ja kovera musta zirkoniumsormus satiinimaisella pinnalla.

Sormus on valmistettu tummasta zirkoniumista ja 316L teräksestä. Kovera musta zirkoniumsormus on 9 mm leveä. Sormus on mahdollista valmistaan koosta 15 ylöspäin ja jopa kokoon 24.

MITTATILAUSTYÖ. Koverat zirkoniumsormukset valmistetaan mittatilaustyönä. Tämän takia kyseisellä sormuksella ei ole palautusoikeutta. Kuitenkin jos sinulla heräsi jotain kysyttävää oston suhteen, niin laita rohkeasti viestiä, me vastaamme niihin mielellämme.

TOIMITUSAIKA: 3–6 VIIKKOA
Jos tarvitset koveran zirkoniumsormuksen nopeammin tai tiettynä päivämääränä, niin olethan meihin yhteydessä ennen tilaamista.

Luethan koko-oppaamme ennen tilausta! Sormuksen koon muuttaminen jälkikäteen on erityisen hankalaa.

KOKO-OPAS

Zirkoniumin lämpökäsitelty tumma pinta on erittäin kulutuskestävä, mutta ei silti kestä kovia metallisia osumia. Suosittelemme tutustumaan meidän Korujen hoito- ja käyttöoppaaseen ennen tilaamista.

Huomaathan, ettei zirkoniumin väri ole täysin pikimusta.

ZIRKONIUM:

Zirkoniumista on tullut lähes mustan pintansa vuoksi yksi meidän suosituimmista materiaaleistamme. Monet tykkäävät erityisesti tumman ja kirkkaiden timanttien tuomasta kontrastista. Zirkoniumia on käytetty paljon teollisuudessa, mutta sen hyvien ominaisuuksiensa vuoksi toimii upeasti korumateriaalinakin.

Zirkonium on erittäin vahva, muokattavissa oleva, pehmeä ja kiiltävä hopeanharmaa metalli. Sen kemialliset ominaisuudet ovat samanlaiset kuin titaanilla. Zirkonium on äärimmäisen kestävä lämpöä ja korroosiota vastaan. Se on kevyempi kuin teräs ja suhteellisen pehmeää metallia, mutta hapettuneena mustasta pinnasta tulee yhtä kova kuin safiirista. Kuten titaani, on zirkonium myös allergisoimaton vaihtoehto.

Lisätiedot

Sormuksen paksuus

1.8 mm

Sormuksen materiaali

Allergisoimaton. Sormus on valmistettu zirkoniumista, jonka pinta on lämpökäsitelty. Sormuksen sisäosa on 316L terästä.

Muokkaukset

Ovat mahdollisia.
Kysy lisää info@petripulliainen.com.

Valmistus

Valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan halutuilla mitoilla. Sormus valmistetaan käsityönä Suomessa.

Toimitus

Ilmainen toimitus, lähetetään vakuutettuna lähetyksenä.

Palautusoikeus

Ei palautusoikeutta. Valmistetaan mittatilauksena.

Vinkki

Jos et ole varma sormesi koosta, suosittelemme hankkimaan edullisemman koesormuksen ennen varsinaisen sormuksen ostamista.

ALV

24%