Musta leveä viistesormus

550,00600,00

Musta leveä viistesormus on ihmiselle, joka haluaa näyttävyyttä ja maskuliinisuutta.

TOIMITUSAIKA: 3-10 VIIKKOA

MITTATILAUSTYÖ.

KOKO-OPAS

Ilmainen toimitus.

Poista

Kuvaus

Suosittu musta leveä viistesormus.

Sormus on valmistettu tummasta zirkoniumista. Kuvan sormus on 8 mm leveä, mutta sormuksen leveyden pystyy valitsemaan 8 mm–12 mm väliltä. Sormus on mahdollista valmistaan koosta 15 ylöspäin ja jopa kokoon 24.

Viisteet tehdään käsin, joten jokainen sormus on aina hiukan erilainen.

MITTATILAUSTYÖ. Musta leveä viistesormus valmistetaan mittatilaustyönä. Tämän takia kyseisellä sormuksella ei ole palautusoikeutta. Kuitenkin jos sinulla heräsi jotain kysyttävää oston suhteen, niin laita rohkeasti viestiä, me vastaamme niihin mielellämme.

TOIMITUSAIKA: 3-10 VIIKKOA (Toimitusajat eivät välttämättä päde kiireaikoina, jotka sijoittuvat yleensä heinä- ja elokuulle.)

Jos tarvitset mustan viistesormuksen nopeammin tai tiettynä päivämääränä, niin olethan meihin yhteydessä ennen tilaamista.

Luethan koko-oppaamme ennen tilausta! Sormuksen koon muuttaminen jälkikäteen on erityisen hankalaa.

KOKO-OPAS

Zirkoniumin lämpökäsitelty tumma pinta on erittäin kulutuskestävä, mutta ei silti kestä kovia metallisia osumia. Suosittelemme tutustumaan meidän Korujen hoito- ja käyttöoppaaseen ennen tilaamista.

Huomaathan, ettei zirkoniumin väri ole täysin pikimusta.

ZIRKONIUM:

Zirkoniumista on tullut lähes mustan pintansa vuoksi yksi meidän suosituimmista materiaaleistamme. Monet tykkäävät erityisesti tumman ja kirkkaiden timanttien tuomasta kontrastista. Zirkoniumia on käytetty paljon teollisuudessa, mutta sen hyvien ominaisuuksiensa vuoksi toimii upeasti korumateriaalinakin.

Zirkonium on erittäin vahva, muokattavissa oleva, pehmeä ja kiiltävä hopeanharmaa metalli. Sen kemialliset ominaisuudet ovat samanlaiset kuin titaanilla. Zirkonium on äärimmäisen kestävä lämpöä ja korroosiota vastaan. Se on kevyempi kuin teräs ja suhteellisen pehmeää metallia, mutta hapettuneena mustasta pinnasta tulee yhtä kova kuin safiirista. Kuten titaani, on zirkonium myös allergisoimaton vaihtoehto.

Lisätiedot

Sormuksen paksuus

1.5 mm – 2.5 mm

Valittavissa olevat leveydet

8 mm 10 mm 12 mm

Muokkaukset

Ovat mahdollisia.
Kysy lisää info@petripulliainen.com.

Sormuksen materiaali

Allergisoimaton. Sormus on valmistettu zirkoniumista, jonka pinta on lämpökäsitelty.

Valmistus

Valmistetaan mittatilauksesta käsityönä Suomessa.

Toimitus

Ilmainen toimitus.

Palautusoikeus

Ei palautusoikeutta. Valmistetaan mittatilauksena.

Vinkki

Jos et ole varma sormesi koosta, suosittelemme hankkimaan edullisemman koesormuksen ennen varsinaisen sormuksen ostamista.

ALV

24%