Tumma Solitaire timanttisormus

1 200,00

Tumma Solitaire timanttisormus on ihmiselle, jolle musta on ainoa vaihtoehto.

Solitaire timanttisormuksen leveys on 2 mm.

TOIMITUSAIKA: 4-12 VIIKKOA

MITTATILAUSTYÖ.

KOKO-OPAS

Ilmainen toimitus.

Poista

Kuvaus

Tämän vuoden uutuusmalli, Tumma Solitaire timanttisormus on valmistettu tummasta zirkoniumista. Mustan timantin kruunu koostuu kuudesta kauniisti pyöristetyistä kynnestä. Sormuksen rungon leveys on 2 mm ja se on profiililtaan neliö, mutta sormuksen valmistus onnistuu myös pyöristetyllä rungolla. Mustan timantin halkaisija on 5 mm, mutta sormus voidaan valmistaa halutuilla mitoilla.

Kuvan sormus on kooltaan 17. Eri kokoisena sormuksen mittasuhteet vaihtuvat hiukan.

MITTATILAUSTYÖ. Tumma Solitaire timanttisormus valmistetaan mittatilaustyönä. Tämän takia kyseisellä sormuksella ei ole palautusoikeutta. Kuitenkin jos sinulla heräsi jotain kysyttävää oston suhteen, niin laita rohkeasti viestiä, me vastaamme niihin mielellämme.

TOIMITUSAIKA: 4-12 VIIKKOA (Toimitusajat eivät välttämättä päde kiireaikoina, jotka sijoittuvat yleensä heinä- ja elokuulle.)

Jos tarvitset Tumma Solitaire timanttisormuksen nopeammin tai tiettynä päivämääränä, niin olethan meihin yhteydessä ennen tilaamista.

Luethan koko-oppaamme ennen tilausta! Tumman Solitaire-timanttisormuksen koon muuttaminen jälkikäteen on erityisen hankalaa.

KOKO-OPAS

Zirkoniumin lämpökäsitelty tumma pinta on erittäin kulutuskestävä, mutta ei silti kestä kovia metallisia osumia. Suosittelemme tutustumaan meidän Korujen hoito- ja käyttöoppaaseen ennen tilaamista.

Huomaathan, ettei zirkoniumin väri ole täysin pikimusta.

ZIRKONIUM:

Zirkoniumista on tullut lähes mustan pintansa vuoksi yksi meidän suosituimmista materiaaleistamme. Monet tykkäävät erityisesti tumman ja kirkkaiden timanttien tuomasta kontrastista. Zirkoniumia on käytetty paljon teollisuudessa, mutta sen hyvien ominaisuuksiensa vuoksi toimii upeasti korumateriaalinakin.

Zirkonium on erittäin vahva, muokattavissa oleva, pehmeä ja kiiltävä hopeanharmaa metalli. Sen kemialliset ominaisuudet ovat samanlaiset kuin titaanilla. Zirkonium on äärimmäisen kestävä lämpöä ja korroosiota vastaan. Se on kevyempi kuin teräs ja suhteellisen pehmeää metallia, mutta hapettuneena mustasta pinnasta tulee yhtä kova kuin safiirista. Kuten titaani, on zirkonium myös allergisoimaton vaihtoehto.

Lisätiedot

Sormuksen koot

Sormus on mahdollista valmistaan koosta 15 ylöspäin ja kokoon 19. Tilauksesta onnistuu myös isommat koot.

Sormuksen rungon leveys

2 mm.

Timantin halkaisija

5 mm.

Muokkaukset

Ovat mahdollisia.
Kysy lisää info@petripulliainen.com.

Sormuksen materiaali

Allergisoimaton. Sormus on valmistettu zirkoniumista, jonka pinta on lämpökäsitelty.

Valmistus

Valmistetaan mittatilauksesta käsityönä Suomessa.

Toimitus

Ilmainen toimitus. Lähetetään vakuutettuna lähetyksenä.

Palautusoikeus

Ei palautusoikeutta. Valmistetaan mittatilauksena.

Vinkki

Jos et ole varma sormesi koosta, suosittelemme hankkimaan edullisemman koesormuksen ennen varsinaisen sormuksen ostamista.

ALV

24%