PALVELUT

Olemme erikoistunut sormusten ja korujen tilaustöihin. Korut ja tuotteet valmistetaan yksityiskohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaan tai yhdessä suunnitellen. Tilauksesta tehtävien korujen ja sormusten toimitusajat ovat yleensä 3 kuukaudesta, jopa 2 vuoteen. Toimitusaikoihin vaikuttaa moni asia, kuten materiaalien saatavuus ja sen hetkisten tilauksien määrä.

KIHLA- JA VIHKISORMUKSET

Kihla- ja vihkisormukset kuuluvat erikoisosaamiseemme. Sormukset valmistetaan ammattitaitoisesti käsityönä. Inspiraatiota voi hakea galleriasta jo valmistuneista sormuksista tai katsoa meidän omaa mallistoamme.

Kihla- ja vihkisormuksien toimitusaika vaihtelee yleensä 3 kuukaudesta, jopa 2 vuoteen. Valmiin mallin toimitusaika voi olla nopeampikin. Yleensä sormuksen suunnitteluun menee eniten aikaa, jotta päästään täydelliseen lopputulokseen. Toimitusaikaan vaikuttaa myös kiireajat, jotka sijoittuvat yleensä heinä- ja elokuulle.

Jokaisesta tilaustyöstä annetaan erikseen hinta-arvio. Hintaan vaikuttaa mm. materiaalien sen hetkiset hinnat, suunnittelu ja työn vaikeusaste. Työtä ei aloiteta valmistamaan ennen kuin suunnitelma ja hinta-arvio on hyväksytty.  

kihlasormus vihkisormus kultaseppä Petri Pulliainen
tilauskorut rähinä kalvosinnapit petri pulliainen

TILAUSKORUT

Valmistamme laadukkaita ja yksilöllisiä koruja yli 20 vuoden kokemuksella. Onpa aiheena sitten lapsen piirustus tai tärkeät päivämäärät, niin yhdessä pystymme suunnittelemaan juuri sinulle sopivan korun.

Lopputulos on ainutlaatuinen, eikä samanlaista tule vastaan.

Voit lähettää meille viestiä, vaikka sinulla ei olisikaan täydellistä ideaa valmiina. Sovitaan tapaaminen, jonka aikana ideoimme yhdessä koruasi. Viestiin voi myös lisätä esimerkkikuvia, millainen aikataulu korulla olisi ja minkälainen budjetti on käytössä.

LASERHITSAUS

Käytössämme on laserhitsauslaite, jota Petri on käyttänyt jo vuodesta 1996. Laserilla pystyy korjaamaan syviä naarmuja ja kolhuja. Sillä lisätään uutta materiaalia esineen pintaan, jonka jälkeen pinta hiotaan ja kiillotetaan tasaiseksi. Korjattavia metalleja on esimerkiksi titaani, teräs ja jalometallit.

Petri on erikoistunut arvokellojen pintojen korjaukseen. Kellosta pitää pääsääntöisesti poistaa lasi ennen korjausta, jotta se ei vaurioidu. Emme itse pura arvokelloja, mutta käytämme ainoastaan taitavia kelloseppiä purkamiseen ja kokoamiseen.

Hinnat perustuvat vaurioiden vaikeusasteeseen ja niiden määrään. Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan esineesi tilannetta.

Ukko Finland erikoistyöt timanttiukko petri pulliainen

ERIKOISTYÖT

Erikoistyöt kiinnostavat meitä. Sellaisia ovat esimerkiksi tuotteen tuunaamiset omalla nimellä tai tärkeällä päivämäärällä käyttäen laserkaiverrusta. Myös timanttien istuttaminen onnistuu melkein mihin vain, jos materiaali on oikea ja tuote on hyvin tehty. Esimerkiksi vyönsolkeen tai avaimenperään. 

Älä epäröi kysyä, jos mieleesi tulee jotain erikoista!

kellon tuunaus petri pulliainen helsinki

Sijaintimme

Pulliainen Hi-Ends
Suomen sivuliike.

Käynti ainoastaan sovitusti.

Henry Fordin katu 5B 
00150 Helsinki
Suomi

​Tel:+358-40-5112986

info@petripulliainen.com