fbpx

MALLISTO

twin row sormusmallisto

Twin Row-sormus on kaksin kerroin näyttävämpi timanttisormus. Sormuksen keskellä on käytetty mustaa zirkoniumia tai 316L terästä ja sormuksen sisäosa on 750 kultaa. Sisäosan materiaaliksi voi valita kultaa eri sävyissä, platinaa tai 316L terästä. Kuvan sormuksissa on käytetty 14×0.09ct kirkkaita timantteja, mutta timanttien kokoa ja väriä voidaan vaihtaa mieleiseksi.

Hinta: Hinta määräytyy kivien määrästä ja niiden laadusta, sormen koosta ja käytetyistä materiaaleista.
Arvioitu toimitusaika: 4–7 viikkoa. (Toimitusajat eivät välttämättä päde kiireaikoina, jotka sijoittuvat yleensä heinä- ja elokuulle.)

Twin Row sormusmallisto Petri Pulliainen

milla magia sormusmallisto

Milla Magia-sormus on ihmiselle, jolle klassinen ei ole vaihtoehto. Millan maagisuus syntyy kirkkaista väreistä ja mustan rungon tuomasta kontrastista. Millassa runko on mustaa zirkoniumia ja siinä voi käyttää safiirien lisäksi värillisiä timantteja. Jokainen Milla tehdään tilauksesta, jolloin sinä itse päätät maagiset värit.


Hinta: Yleisesti Milla Magia sormusten hinta on 1500–2800€. Hinta riippuu käytetyistä jalokivistä, niiden koosta ja halutuista väreistä.
Arvioitu toimitusaika: 3-9 viikkoa. (Toimitusajat eivät välttämättä päde kiireaikoina, jotka sijoittuvat yleensä heinä- ja elokuulle.)

vestos sormusmallisto

Vestos on koverasti lohkottu Damascussormus, joka näyttävyydessään on monen mieleen. Sormuksen pinta on matattu, joka saa damascuksen pinnan näyttämään huurteiselta. Sisäosan materiaaliksi voi valita kultaa eri sävyissä, platinaa tai 316L terästä.


Hinta: Hinta riippuu sormen koosta, sormuksen leveydestä ja käytetyistä materiaaleista. Vestos-sormuksen hinta 316L terässisuksella lähtee 850 €.
Arvioitu toimitusaika: 3-7 viikkoa. (Toimitusajat eivät välttämättä päde kiireaikoina, jotka sijoittuvat yleensä heinä- ja elokuulle.)

Black damaros sormusmallisto Petri Pulliainen

black damaros sormusmallisto

Black Damaros -sormus on yksi suosituimmista miesten sormusmalleistamme. Sormuksessa on mustaksi pinnoiteettua Damascusterästä ja Sisäosan materiaaliksi voi valita kultaa eri sävyissä, platinaa tai 316L terästä.
Hinta: Hinta määräytyy käytetyistä materiaaleista, sormen koosta, kiven koosta ja väristä.

Hinta ilman kiveä: noin 1100€ (316L teräs sisäosalla)
Arvioitu toimitusaika: 8-12 viikkoa. (Toimitusajat eivät välttämättä päde kiireaikoina, jotka sijoittuvat yleensä heinä- ja elokuulle.)

FROSTED TRICUBE SORMUSMALLISTO

Suosittu Tricube mallisto päivittyi Frosted malleilla. Tricube-sormukset ovat valmistettu 316L teräksestä ja sisäosa on jalometallia. Sormusten leveys on 8,5mm sisäosan kanssa, mutta sitä pystyy valmistamaan myös leveämpänä. Sormukseen on mahdollista myös lisätä kirkkaita tai värillisiä timantteja.

Hinta: Hinta määräytyy sormen koosta ja käytetyistä materiaaleista.
Hinta kokonaan 316L teräksestä: 850€
Arvioitu toimitusaika: 3–7 viikkoa. (Toimitusajat eivät välttämättä päde kiireaikoina, jotka sijoittuvat yleensä heinä- ja elokuulle.)

HEX-U SORMUSMALLISTO

HEX-U sormukset ovat Petrin ensimmäisiä geometrisiä sormuksia. Oikeanpuoleinen HEX-U sormus on Vuoden kaunein sormus 2018 finalisti. Sormukset voidaan valmistaa 316L teräksestä, jalometalleista tai zirkoniumista. Sormusten leveys vaihtelee 8mm-12mm.

Hinta: Hinta määräytyy sormen koosta ja käytetyistä materiaaleista.
Arvioitu toimitusaika: 3-10 viikkoa. (Toimitusajat eivät välttämättä päde kiireaikoina, jotka sijoittuvat yleensä heinä- ja elokuulle.)

Haluatko tietää lisää
malleistamme?

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. 

Geometriset sormukset kultaseppä petri pulliainen

Sijaintimme

Petri Pulliainen

Henry Fordin katu 5B 
00150 Helsinki
Suomi

Käynti ainoastaan sovitusti.

Tel:+358-40-5112986

info@petripulliainen.com