USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 

1.Miten valitsen sormukseni koon?

Olemme kirjoittaneet koko-oppaan, jossa on selkeät ohjeet sormuksen koon valitsemiseen.

 

2.Ovatko käyttämänne timantit konfliktivapaita?

 Kyllä ovat. Timanttitoimittajamme ovat sitoutuneet noudattamaan Kimberleyn sopimuksen mukaista timanttien laillisen alkuperän selvitysprosessia (lue lisää https://www.kimberleyprocess.com), jonka mukaisesti kauppalaskuissa aina kaivoksesta alkaen vakuutetaan kivien olevan peräisin laillisesta lähteestä eikä konfliktialueilta tai niitä rahoittavilta tahoilta.

 

3.Mitä materiaaleja käytätte?

 Käytämme:

  • 316L terästä 
  • 750 Kultaa 
  • 950 Platinaa 
  • Damascusterästä
  • Zirkoniumia

Voit lukea enemmän käyttämistämme materiaaleista täältä.

 

4.Voinko palauttaa ostamani tuotteen?

Riippuu siitä, onko tuote mittatilaustuote vai mallistotuote. Jokaisen tuotteen kohdalla tämä kerrotaan erikseen.

Mittatilaustuote: Ei palautusoikeutta. Suurinta osaa petripulliainen.com-verkkokaupan tuotteita ei löydy suoraan varastosta, vaan tuotteet valmistetaan mittatilauksena ja käsityönä suoraan asiakkaalle. Kyseisillä tuotteilla ei tämän takia ole palautusoikeutta.

Mallistotuote: Voit palauttaa mallistotuotteen 14 vuorokauden kuluessa. Sopimusehdoista löytyy palautuohjeet.

Tavoitteemme kuitenkin on, että jokainen asiakas on tyytyväinen meiltä tilattuun tuotteeseen. Haluamme vakuuttaa, että saamanne tuote on valmistettu tarkasti laadukkaalla kultasepänalan kädentaidolla, jokaista yksityiskohtaan myöden. Jos et ole tuotteeseesi tyytyväinen pyrimme löytämään molemmille osapuolille sopivan ratkaisun. Yleisesti asia ratkeaa, kun tuotteeseen tehdään asiakkaan kaipaamat muutokset.

Mikäli meidän valmistamassamme tai muokkaamassamme tuotteessa on valmistusvika, palautusoikeus myönnetään. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseesi, otathan meihin ensin yhteyttä info@petripullliainen.com.

 

5.Voiko sormukseeni lisätä kaiverruksen?

Me suosittelemme, että ennen kaiverrusta sormusta tulisi käyttää pari kuukautta, jotta on varma sormuksen oikeasta koosta. Kuitenkin kaiverrus onnistuu, jos sen haluaa. Laitathan meille viestiä, jos haluat sormukseen kaiverruksen.

 

6.Ovatko toimitukset vakuutettuja?

Me lähetämme yli 550 € tuotteet vakuutettuna ja alle 550 € tuotteet Postin kautta postipakettina. Molemmista lähetämme seurantatunnuksen.

 

7.Lisätäänkö lähetyksiin toimituskulut?

 Ei, meillä toimitus kuuluu tuotteiden hintaan.