fbpx

Äänestä Vuoden kauneinta sormusta 2020!

Vuoden kaunein sormus finalisti 2020, Polaire-sormus

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun 2020 äänestys on vihdoinkin käynnissä! Petrin suunnittelema Polaire-sormus on yksi kymmenestä hienosta finalistisormuksesta! Polairea pääset äänestämään numerolla kahdeksan:

ÄÄNESTÄ TÄSTÄ:

Vuoden kaunein sormus 2020

Äänestä Vuoden Kauneinta Sormusta 2020
Vuoden kaunein sormus 2020 finalisti Polaire-sormus, Kuvaaja Teemu Töyrylä (https://www.studiott.fi/)

Polaire-sormuksen suunnittelu lähti rakkaudesta revontuliin. Hääparille oli tärkeää saada samanlaiset sormukset. Aiheeseen sopi täydellisesti uusi materiaali, kristalloitu titaani. Kristalloidun titaanin pinta on kestävää ja sen värit vaihtelevat kauniisti sormusta liikuteltaessa. Värien saaminen valokuvaan onnistuneesti on yhtä vaikeaa kuin oikeiden revontulienkin. Sormuksessa on kristalloitua titaania ja mustaa zirkoniumia. Viimeisenä silauksena loistaa musta timantti pinkkikultaisessa istukassa.

Vuoden 2020 -kilpailun teemana on ”Sinä & Minä” ja kilpailussa etsitään unisex-sormusta. Teema kysyy, millainen sormus sopisi meille molemmille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Syy samissormusten hankintaan voi olla vaikkapa ystävyys, yhteinen harrastus, työ, opiskelu tai rakkaus. Millaisella sormuksella yhteyttä tai kumppanuutta voi ilmentää ja juhlistaa?

Vuoden kaunein sormus 2020 kilpailun alku

Esiraati valitsi 48 kilpailuun ilmoitetusta työstä 10 sormusta yleisöäänestykseen. Esiraatiin kuuluivat radiojuontaja Hanna Kinnunen, Suomen Kultaseppien Liiton toimitusjohtaja Henrik Kihlman, Design District Helsingin hallituksen puheenjohtaja ja Designmuseon yhteistyöpäällikkö Piia Lehtinen, Huutokauppa Helanderin johtava intendentti Hanne Siekkinen, Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja Sari Yli-Salomäki ja I love me -messujen tiedottaja Riikka Luomanpää.

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun järjestävät vuosittain yhteistyössä I love me -messut ja Häät-media. Kilpailu järjestetään tänä vuonna 13. kerran. Kultasepät saivat ilmoittaa omat sormuksensa kisaan kevään 2020 aikana. Yleisö valitsee voittajan 31.10.2020 päättyvässä äänestyksessä Häät.fissä, ja voittaja julkistetaan marraskuussa 2020.

Voittajalle on tiedossa:

  • Vuoden Kaunein Sormus 2020 Voittaja -diplomin
  • 3000 euron palkinnon Suomen Messusäätiöltä
  • artikkelin Häät.fissä ja Häät-lehdessä
  • oikeuden käyttää Vuoden Kaunein Sormus 2020 Voittaja -titteliä ja logoa mainonnassaan.

Äänestäneiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti Wedding Garagen >> verkkokauppaan, jonka valikoimassa on kaikkea sitä, mitä hääpari ja juhlavieras asuunsa tarvitsee.

Vuoden kaunein sormus 2020 Polaire
Kultaseppä Petri Pulliainen ja Vuoden Kaunein Sormus Finalisti 2020 Polaire-sormus

ÄÄNESTÄ TÄSTÄ!

Kilpailun järjestävät Häät-media ja I love me -messut:

Häät(https://www.haat.fi/)

I love me (https://iloveme.messukeskus.com/)

Heräsikö kysymyksiä Polaire-sormuksesta? Laita rohkeasti viestiä, niin kerromme enemmän.

Terveisin

Team Pulliainen

Äänestä Vuoden kauneinta sormusta 2020!