Polaire-sormus

Vuoden kaunein sormus finalisti 2020, Polaire-sormus

Äänestys on päättynyt, kiitos kaikille äänestäjille!

Äänestä Vuoden Kauneinta Sormusta 2020
Vuoden kaunein sormus 2020 finalisti Polaire-sormus, Kuvaaja Teemu Töyrylä (https://www.studiott.fi/)

Polaire-sormuksen suunnittelu lähti rakkaudesta revontuliin. Hääparille oli tärkeää saada samanlaiset sormukset. Aiheeseen sopi täydellisesti uusi materiaali, kristalloitu titaani. Kristalloidun titaanin pinta on kestävää ja sen värit vaihtelevat kauniisti sormusta liikuteltaessa. Värien saaminen valokuvaan onnistuneesti on yhtä vaikeaa kuin oikeiden revontulienkin. Sormuksessa on kristalloitua titaania ja mustaa zirkoniumia. Viimeisenä silauksena loistaa musta timantti pinkkikultaisessa istukassa.

Vuoden 2020 -kilpailun teemana on ”Sinä & Minä” ja kilpailussa etsitään unisex-sormusta. Teema kysyy, millainen sormus sopisi meille molemmille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Syy samissormusten hankintaan voi olla vaikkapa ystävyys, yhteinen harrastus, työ, opiskelu tai rakkaus. Millaisella sormuksella yhteyttä tai kumppanuutta voi ilmentää ja juhlistaa?

Vuoden kaunein sormus 2020 kilpailun alku

Esiraati valitsi 48 kilpailuun ilmoitetusta työstä 10 sormusta yleisöäänestykseen. Esiraatiin kuuluivat radiojuontaja Hanna Kinnunen, Suomen Kultaseppien Liiton toimitusjohtaja Henrik Kihlman, Design District Helsingin hallituksen puheenjohtaja ja Designmuseon yhteistyöpäällikkö Piia Lehtinen, Huutokauppa Helanderin johtava intendentti Hanne Siekkinen, Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja Sari Yli-Salomäki ja I love me -messujen tiedottaja Riikka Luomanpää.

Vuoden kaunein sormus 2020 Polaire
Kultaseppä Petri Pulliainen ja Vuoden Kaunein Sormus Finalisti 2020 Polaire-sormus

Kilpailun järjestivät Häät-media ja I love me -messut:

Häät(https://www.haat.fi/)

I love me (https://iloveme.messukeskus.com/)

Heräsikö kysymyksiä Polaire-sormuksesta? Laita rohkeasti viestiä, niin kerromme enemmän.

Terveisin

Team Pulliainen