MUUTTO JA TILAUSRUUHKA! 24.03.2021

MUUTTO JA TILAUSRUUHKA

Yleensä alkuvuosi on alallamme vuoden hiljaisempia aikoja. Tästä syystä sijoitin muuton tuohon helmi- ja maaliskuun vaihteeseen, joten tietenkin tänä vuonna tilauksia on tullut huomattavasti enemmän, kuin yleensä.

Suunnittelua vaativien kihla- ja vihkisormuksien toimitusaika lähtee tuosta 3 kuukaudesta ja tällä hetkellä ei ole valitettavasti tilaa nopeille toimituksille. Toimitusaikoihin myös vaikuttaa muutto ja uuden tilan rakennus. Korona tuo yhä haasteita tiettyjen materiaalien saatavuuteen, joten nyt on viimeiset hetket tilata sormus, jos sitä kesäksi haluaa.

Sähköposti on myös ruuhkautunut, joten toivon ymmärrystä, jos vastaamisessa kestää.

tilausruuhka
Capo The tarkastaja myös menossa mukana.

Miksi muutto?

Uusien tilojen löytäminen oli monen vuoden projekti ja Hernesaaren tilan piti alun perinkin olla väliaikainen. Hernesaarta on remontoitu jo melkein kaksi vuotta ja se tulee jatkumaan samanlaisena seuraavat 10 vuotta. Kun katsoi Hernesaaren rakennussuunnitelmia, niin enää ei kauheasti naurattanut.

Asiakkaitani tulee ympäri Suomea, joten minulle oli tärkeää, että kaikkien on helppo päästä paikan päälle ja parkkipaikkoja pitää olla saatavilla. Tilan piti olla miellyttävä sekä ulkoa että sisältä katsottuna. Myös kaipasin avointa ja valoisaa pohjaratkaisua. Eli minne muutin? Noh Keravalle tietenkin! Minut löytää tästä lähtien Klondyke yrityspuistosta, neljännestä kerroksesta kulmahuoneistosta. Oih, sitä valon määrää! <3

Uusi tila on mahtava ja minun mieleni voi paljon paremmin kyseisessä miljöössä.

Klondyke yrityspuiston nettisivut: KLONDYKE-TALO

Miten muutto sujui?

” Ei menny niinku Strömsössä.

muutto

Tiesin sen jo etukäteen, että minun pajani muutto tulee olemaan minun laitteistollani kamalaa. Eli en todellakaan suostu muuttamaan pitkään aikaa minnekään. Kaikkien purkaminen, pakkaaminen ja uudelleen kokoaminen ei valitettavasti ole läppäri kainaloon ja menoksi muutto.

Uuden seinän rakentaminen venyi minusta riippumattomista syistä sekä uuden oven (joka on varastotuote) toimitusaika olikin 5 viikkoa ja jouduimme myös aloittamaan uuden WC:n suunnittelua. Myös ulosviennin suojakotelo meni vasta kolmannella kerralla oikein tilaamaltani yritykseltä ja nyt odotetaan kolmatta kertaa oikeanlaisia putkia happokaappiin. Jääkaappi sanoi itsensä irti ja kaikenlaista muuta mukavaa sähläystä.

Tarkoitukseni ei ole valittaa vaan enemmänkin nauraa sitä, että silloin kun joku menee vähän huonosti, niin varmasti menee kaikki muutkin päin peetä. 😀

Kuitenkin olen onnellinen uusista tiloista ja kunhan saan kaiken valmiiksi, niin pajasta tulee upea!

Itse tavaroiden muutto onnistui paremmin kuin hyvin. Tämä johtui täysin mahtavista kavereista, kiitos kuuluu heille!

Nähdään Keravalla!

muutto